Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ébredj s vigyázz!

Cikkek

A cigánybűnözés a cionizmus biológiai fegyvere

2009.02.05

A cionista-hedonista politikai nomenklatúra döntő támadásra szánta el magát, a magyar nemzeti ellenállás totális és végleges megsemmisítését záros határidőn belül be akarja fejezni. Évek óta erre készül. Törekvéseinek nyílt színi megjelenése két üzenetet hordoz magában: már elég erősnek érzi magát arra, hogy ezt meg is tegye, de azt is, hogy mindez átkozottul sürgős a számára!Most kell, hogy ellenálljunk!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ébredj s vigyázz! | Hozzászólások: 0

A szellemi megszállás újabb akciója készül

2009.01.03

Beküldő: 

Gróf Endre, közgazdász, Pécs

 

A felmérés szerint a zsidók jobban félnek Gyurcsánytól, mint Vonától

2009.01.02

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséghez (EMIH) köthető zsido.com oldalon látleletet kaphatunk arról, hogy mit is gondol 2009 első napjaiban a Mazsihisz-szel fasírtban lévő zsidó közösség.

 

Egyre ügyesebben táncolunk a parlamentből kiszűrődő klezmerzenére

2008.12.25

Az alábbi néhány gondolat megindítója valójában a november 29-ére meghirdetett sokadik, teljesen felesleges és eredménytelen közalkalmazotti demonstráció, melynek megrendezése és lebonyolítása központi alapokon nyugszik.

 

Kolláth György felfogta: tovább működhet a Gárda

2008.12.17

A Magyar Gárda Egyesület megszűnése után is megmaradhat a gárda mozgalma - mondta Kolláth György alkotmányjogász. Ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor a Magyar Gárda Egyesület megszűnik. A mozgalom azonban az egyesülési jog alapján tovább működhet.

 

30 év múlva a gyerekeknek csak 20-40%-a lesz magyar!

2008.12.08

A nem is túl távoli jövőben már a csonkaországban is kisebbségben leszünk

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ébredj s vigyázz! | Hozzászólások: 0

Sárdi Barbara- Én vagyok aki fél

2008.12.08

6 millió – mi jut erről eszükbe?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ébredj s vigyázz! | Hozzászólások: 0

Kettős Mérce

2008.12.06

Szeretném veletek és az olvasóitokkal megosztani egy személyes „élményemet” a szolnoki rendőrökkel és a cigányokkal kapcsolatban...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ébredj s vigyázz! | Hozzászólások: 0

Szóltam, kiáltottam, most már üvöltöm: Magyarország ébredj!

2008.11.29

Azokhoz szólok, akik eddig meghúzódtak, nem akartak mások "dolgába" beleavatkozni,- mert nem az ő uborkájukat, tyúkjaikat, értékeiket lopták el, nem az ő házukat foglalták el és nem az ő gyermekeiket verték meg és rabolták ki.

 

Az EU fogja ránk kényszeríteni a szájkosár-törvényt

2008.11.29

"Talpra magyar, hí a haza! / Itt az idő, most vagy soha! / Rabok legyünk, vagy szabadok? / Ez a kérdés, válasszatok! / A magyarok istenére / Esküszünk, / Esküszünk, hogy rabok tovább / Nem leszünk!"Vajon miért idézzük Petőfi sorait március helyett decemberben? Mert Sólyom László ugyan pár napja visszaküldte a parlamentnek, a "cocaclibsi-bibsi" blokk legutóbbi "szájkosár" törvénytervezetét, mivel az összeegyezhetetlen még a jelenleg érvényben levő sztálinista magyar alkotmánnyal is(!). Ám Brüsszelben egyidejűleg ellentétesen döntöttek, az EU tagokra kötelező érvénnyel, hasonló témában!