Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szóltam, kiáltottam, most már üvöltöm: Magyarország ébredj!

2008.11.29

Mi kell még ahhoz, hogy méltatlankodás, sajnálkozás, vagy közömbösség helyett végre ők is felálljanak kényelmes foteljeikből és átérezzék mások fájdalmát, meghallják az utolsó segélykiáltást, a rémült sikolyt és azt mondják, ELÉG VOLT, fogjunk össze és védjük meg egymást.

Hallgatásukkal, közömbösségükkel felbátorítják a gyilkosokat, rablókat. Szabad a vásár! Lopni nem bűn, hiszen ők csak megélhetési bűnözők. Ölni szabad, főleg ha a kiszemelt áldozat magyar, különösen ha tanár, orvos, diák és mekkora öröm és kéj, ha az áldozat egy gyönyörű szép fiatal kislány, amilyen H. Nórika is volt.

Hát nem értitek? Még mindig nem fogtátok fel, hogy " vétkesek közt cinkos aki néma"!
Kedves Honfitársam, holnap talán téged fosztanak ki, a te házadba költöznek be, a te idős édesanyádat, nagymamádat gyalázzák meg, a te kislányod gyilkolják meg brutális módon. Hidd el csak idő kérdése, hogy mikor kerülsz sorra te, vagy a családod!

Talpra Magyar! Elég volt! Égbe kiált a fájdalom!

Ezeket védi a hatalom. Nincs cigánybűnözés, mohácsik, kolompárok, telekiek és a többi hazug, álságos, a mi adónkból jómódban élő paraziták?

Vissza kell állítani a halál büntetést, mert ezeket más nem tartja vissza! Számukra a börtön kész üdülő, van színes tv. konditerem, szexszoba, naponta más főtt étel és rezsit sem kell fizetni. Nekik nem kell szorongni, hogy a villanyszámlás, gázbeszedő, jön-e előbb, vagy a kevéske nyugdíj. Nem kell fagyoskodniuk, ha elfogy a tüzelő és a munkanélküli segélyből fűtésre már nem futja, munka pedig nincs.

A börtön, az igen! Ott be kell tartani az eu-s előírásokat, követelményeket. A nyugdíjas tüzelés helyett vacogjon, vagy kocogjon, evés helyett álmodjon finom ételekről, gyógyszert pedig felesleges szedni, legalább előbb elpatkol és nem kell neki nyugdíjat fizetni.

Honfitársaim, magyar testvéreim, tényleg nem értitek? Ti is sorra kerültök! Higgyétek el csak az összefogás menthet meg bennünket, hát szóljatok, kiáltsatok, üvöltsetek! Elég volt! Nem tűrünk tovább! Együtt erősek vagyunk és velünk lesz a Magyarok Istene. Együtt képesek leszünk legyőzni a gonoszt és megteremteni a SZEBB JÖVŐT! Magyarország ébredj!

Huszár Mária

Forrás: hunhir.hu