Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fidesz ismét elveszett szavazatokkal riogat a Jobbik esetében?

2009.01.14


Kép

Újra kisgömböc akar lenni?
Még alig léptünk a 2009-es esztendőbe, de úgy tűnik, hogy máris elkezdődött az a „földalatti" háború, melyet a Fidesz indított a Jobbik gyengítése érdekében. Az egyre több helyről érkező visszajelzések mind azt támasztják alá, hogy a FIDESZ ismét a régi trükköt próbálja a nemzeti oldal ellen bevetni, és ezzel elbizonytalanítani, megingatni a Jobbik szavazóbázisát és szimpatizánsait. A recept rendkívül egyszerű.

A FIDESZ szerint a Jobbikra és annak képviselőire leadott voksok, egytől egyig elveszett szavazatok, melyek így, csak a jelenleg még regnáló kormányzatot erősítik. Szerintük a Jobbik, mint rendkívül dinamikusan fejlődő, s napjainkra meghatározó politikai erővé vált párt, puszta létével akadályozza a 2010–ben esedékes kormányváltást. A jobbikosok fülébe sűrűn duruzsolt szlogenjük: fogjunk össze, szavazzatok a Fideszre! Nevetséges, de egyben arcpirító, hogy milyen vehemenciával próbálják győzködni és ijesztgetni a nemzeti oldal bázisát.

Mi pontosan tudjuk, hogy nem így van! A FIDESZ talán soha nem állt ennyire közel a kormányalakításhoz, mint napjainkban! De ez egyszer engedjünk a kísértésnek és játsszunk el a gondolattal: mi történne, ha 2010 után ismét az MSZP alakíthatna kormányt és a FIDESZ, mint az izraeli Likud párt testvérszervezete, továbbra is az álellenzék szerepében lenne kénytelen tündökölni? Mi történne, ha nem az a párt alakítana kormányt, amelynek vezetője a 2008. március 9-i népszavazást megelőzően a józan ész győzelme esetén a kormány elkergetését helyezte kilátásba? Ne feledjük! A nemzet március 9-én világos és egyértelmű üzenetet intézett a kormányhoz, határozott változásért kiáltott, de a FIDESZ Orbán Viktor korábbi reménykeltő szózata ellenére mégis tétlen maradt! Mi történne, ha a nemzetmentő kormányát nem az a párt alakíthatná meg, amely az egyértelmű kizsákmányolással, a gázai népirtással, az emberiség elleni bűnökkel és igazságtalansággal szemben, még ellenzéki szerepkörben sem meri felemelni szavát, hanem inkább sunyi módon lapít?

Mi történne? SEMMI!

Számomra elkeserítő belegondolni abba a ténybe, hogyha a legnagyobb „ellenzéki" parlamenti párt a nyilvánvaló bűnökkel szemben érzéketlen, hangzatos szónoklataik csak tettek és valódi szándék nélküli üres gondolatok maradnak, akkor ezek után mi vár a magyarságra, miután ők 2010-ben kormányt alakítanak.

Ebben az áldemokráciában, a kormányzat és az álellenzék közötti gusztustalan játék valódi tétje a Magyar nemzet és annak fennmaradása. Nyissuk fel a szemünket és végre vegyük észre, hogy a meg nem történt rendszerváltás óta szinte folyamatosan a politikai szemfényvesztés áldozatai vagyunk. Még a kormány részéről trükkök százaival próbálnak elkápráztatni minket, addig az „ellenzéki" pártok érdemi munka és valódi válaszok nélkül duzzogó kisiskolás módjára vonulnak ki a különféle bizottsági ülésekről.

A háttérben meghúzódó, számunkra örökké láthatatlan sötét hatalom karvalykeze marionett-bábként madzagon rángatja „honatyáinkat"!

Miközben ebben a kavalkádban csak a fejünket kapkodjuk ide-oda, a lényeg fölött elsiklik a tekintetünk! Hajlamosak vagyunk megfeledkezni a nem létező Kormányzati Negyedre költött milliárdokról, az uniós pénzek eltűnéséről, a korrupt politikusokról, a Magyar kis- és középvállalkozókra nehezedő elviselhetetlen adóterhekről, a folyamatosan növekvő munkanélküliségről, a becsapott és kizsákmányolt gazdákról, a jövőképpel nem rendelkező bizonytalan sorsú családokról...stb. Arról sem nagyon lehet hallani, hogy a legyengített és mesterségesen megroppantott gazdaságunkat a válság milyen módon érinti és ezért kiket terhel a felelősség!

A lényeg pedig a részletekben rejlik! A részleteket pedig a média és az írott sajtó segítségével gondosan elrejtik előlünk.

A Magyar emberek nagy többsége már belefáradt, megcsömörlött ebben a gusztustalan és undorító játékban, melyet hazánkban csak politikaként definiálnak. Sokan úgy vélik, hogy véleményük nem számít, akaratuk úgysem érvényesülhet. Fásultan veszik tudomásul, hogy az éppen aktuális kormány segítségével magasabb érdekek döntenek fejük felett, és nyakukat szinte önként hajlandóak a nagytőke és a „politikusok" által előre megkötött hurokba dugni. Ha a parlamenti „elitnek" ez volt a célja akkor el kell, hogy ismerjük, közös erővel eddig remekül teljesítették feladatukat!

Viszont a nemzet lassan kezd a tudatára ébredni, és az önvédelmi mechanizmus beindult. Egyre többen és egyre erőteljesebben utasítják el a hazugságokat, és egyre többen követelik a valódi rendszerváltást a szemfényvesztés helyett. Egyre többen látják meg az álarc mögött rejtőző FIDESZ valódi arcát, és egyre többen ismerik fel a helyes utat.

Egyre többen keresik azt a tiszta és hiteles erőt, amely megfelelő bizalom és támogatottság esetén képes lesz végre a közéletet megtisztítani, a becsületes embereknek munkát, anyagi és létbiztonságot nyújtani, valamint képes lesz a múltban elkövetett politikai és gazdasági bűnözőket felelősségre vonni.

Minden valószínűség szerint a FIDESZ a JOBBIK képében egy olyan „mumust" kell, hogy elviseljen a Magyar Parlamentben, amely árnyékként követi, folyamatosan figyeli, és amennyiben a FIDESZ valami olyasmiben töri a fejét, amely nem a magyarság érdekét szolgálja, azonnal és kíméletlenül odavág!

És végezetül egy rövid üzenet a hamiskártyásoknak és a nemzetárulóknak: Készüljetek, mert jövünk!

Navratil Attila
a Jobbik pásztói szervezetének elnöke, választókerületi szervező
(De elsősorban Magyar ember)

barikád.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.