Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gyűlölködő kereskedelmisek Horthyt gyalázták (videó)+hozzászólások

2008.12.29

A gyűlölködő kereskedelmisek Horthyt gyalázták (videó)+Hozzászólások

HunHír.Hu

horthy_m.jpgAz RTL Klub többszörösen történelemhamisító, szenzációhajhász, ugyanakkor gyűlölködő, a jobboldali politikusokat, illetve korabeli, úgynevezett közszereplőket befeketítő műsora ismét Horthy Miklóst találta meg. A kormányzó vadászási szokásait taglalta, meglehetősen fekete szemüvegen keresztül. A történetből szegény zsidók sem maradhattak ki.

 

Hozzászlások a HunHir.hu-ról

Harka - 2008.12.29. 10:28

Nem mondtam hogy Horthy zsidó volt csak az orra miatt gyanús egy kicsit.Az egyik kollegám mondta,hogy vannak olyan magyar zsidók akik sokat tettek Magyarország érdekében és erősen kötődnek a magyar nemzethez.Ezek a zsidók nem bisnis zsidók ahogy ő mondta.A mai helyzetben nehéz elhinni hogy vannak olyan zsidók az országban akik nem az ország kivéreztetésén dolgoznak jelenleg, hanem a nemzet és az ország felemelkedésén.Szerintem sem volt rossz kormányzó lehet ,hogy volt egy-két rossz döntése,de kinek nincs.És az is igaz,hogy a Horthy korszak alatt sok jó minisztere volt az országnak és úgy tudom volt fejlődés is.A rádiókból,újságokból pedig nem a butítást lehetett levenni hanem az erős nemzet tudat kialakitásán dolgoztak.Igazad van, inkább lenne egy ilyen miniszterünk mint Horthy , mint ami most van:egy burjánzó daganat
Fusti - 2008.12.29. 07:51
És ha zsidó lett volna?
Nézzük már meg azt a 2 évtizedet, amig ő volt a kormányzó. 19be Magyarország, kb olyan leheet mint ma. Nemzettudat nélküli, beletörődö emberek.
2 évtizede alatt pedig visszafordította folymatokat, elkezdték kutatni a Hun-Szkita magyar azonosságot. a Kormányzó Úr mindíg ősi magyarságről beszélt, az iskolába beleverték mindenkibe a magyarságott, a 6 ellemi némi tulzással többet ért, mint ma a 8 általános, ugyanis emberek tanítottak szeretettel, tiszta szívvel.
Elindult az ország jó irányba és a Trinonba nagyrészt még belenyugvó magyarság a 30as évek végére képes volt küzdni, azért ami ővé.
Ilyen egy kizsákmányolós szabadkűműves nagytőkekiszolgáló?
Nem.
Tök nyolc milyen származású lehett, mert szívébe magyar volt, és ez a lényeg. És ott a helye a magyar történelem legnagyobbjai közt, Attila, Árpád és Mátyás király között
Bismarck33 - 2008.12.29. 00:54
Kedves Harka! Sajnos nem értem az összefüggést a kizsákmányoló zsidók iránti gyűlöleted, és Horthy Miklós zsidósága között! Azért, mert sas orra van, nem tudom, miért kell a karvaly orrú zsidókhoz hasonlítani ezt a nagyszerű embert! A régi magyar nemesi családok között kétlem, hogy volt zsidó. Bár a XIX. századtól már divatba jött, hogy a zsidók is jussanak nemesi ranghoz, például ha jól tudom a Wenckheim család, de ettől függetlenül szerintem abszurd, és gyalázkodó az a feltételezés, hogy Horthy zsidó lett volna!
GergőMK - 2008.12.28. 20:54
Arról miért nem beszélnek a retek klubosok, hogy Horthynak ugyanakkora volt a földbirtoka és vagyona a kormányzósága kezdetén, mint végén? Ő nem a saját zsebét tömte tele, mint a mostani balosok, liberálisak, jobbközepesek, radikálisok (?) (pl MIÉP).
Arról se nagyon beszél a retek klub, hogy Kenderes település mennyi fejlődésen ment keresztül Horthynak köszönhetően,a hogy arról sem esik szó, hogy amikor vasárnaponként a Horthy család templomba ment, Horthy mindig "otthon felejtette" a Bibliáját, s egy a templomban lévő paraszti származású embertől, asszonytól kérte kölcsön, majd úgy adta vissza, hogy rakott bele pénzt.
Arról miért nem esik szó, hogy mennyit fáradozott a nemzetért? Arról miért nem esik szó, hogy az Erdélybe bevonuló csapatoknak azt mondta: "Vigyetek szabadságot a megszállás alatt élő testvéreinknek és BARÁTSÁGOT a hozzánk hű nemzetiségieknek." ? Arról miért nem beszél a média, hogy Felvidék visszatértekor a határ túloldalán rekedt szlovákok(!) jöttek magyar lobogóval, hogy a Kormányzó járjon közbe az érdekükben, mert ők a Magyar Királysághoz akarnak tartozni.
Igen, a videóból nem lehetett kihagyni a szegény zsidókat sem, hisz csak egyesegyedül ők szenvedtek a háborúban, mert a magyarnak, németnek, orosznak, ukránnak, szerbnek angolnak és más náció fiainak ez csak egy laza piknik volt.
És a végén még oda kellett mondani, hogy a hat medve visszajárt Szlovákiából (az nem baj, hogy ilyen ország nem létezett, hisz Csehszlovákia része a volt a Felvidék) az embereket ijesztgetni. Erről is Horthy tehet, hogy a szegény lakosságot (persze zsidókat) terrorizálták a reakciós medvék. Meg persze ugye a medvének az a célja, hogy embereket ijesztgessenek, azért jártak vissza nem pedig esetleg élelem után kutatva, hanem, hogy a a felszabadult országban a népi demokrácia híveit, a dolgozó munkást és parasztot ijesztgessék.
B@sszátok meg zsivány médiagecik!
Harka - 2008.12.28. 19:25
Ebben az orr formában igazad van, van kicsi orrú zsidranc is.Mátyást én kedvelem és akár büszkék is lehetünk rá akár milyen volt is de sajnos a származását senki nem tudja biztosra ugyanis régen nem volt zsidó kérdés és szerintem sok zsidó magyar nevet vet fel mikor ide települt.Köztudott,hogy4.Béla támogatta a zsidókat és nagyobb kedvezményeket is kaptak.Jó lenne tudni és hinni,hogy a nemesek között nem voltak zsidó származásúak.Szerintem sok magyar ember a munkával kereste a pénzt és nem kereskedelemmel és most is ha meg nézné az ember,hogy mennyi zsidó gazdag van akkor ők vannak többen.
csúzlis - 2008.12.28. 19:14
Ugyan! Horthy nem zsidó...Van olyan zsidó, akinek tömpe pici orra van..mégis az. Akkor talán Mátyás király, akiről mindenki tudta, hogy mekkora orra volt, szintén zsidó?
Harka - 2008.12.28. 17:56
Én jártam Derenken és egy mese szép hely van mit sajnálni rajta hogy igy alakult a dolog.Rettentően utálom a zsidó kizsákmányolókat és éppen ezért gondolkoztatok-e már azon hogy miért van olyan horgas és nagy orra Hortynak?Szerintem akiben nem csörgedezik zsidó vér annak normális az orra.Gondolkozzatok egy kicsit ezen!!!!!!!!!!!
sipisanyi - 2008.12.28. 12:13
A Kormányzó Úr a zsidó nagytőke segítségével állította talpra az országot. Amikor "fokozódott" a helyzet, őket is el vitte a vonat, de a KZ helyett Svájcba. A budapesti deportálásukat is ő állíttatta le. Száműzetése idején aztán ők állták a költségeit. A sírján pedig Dávid-csillagos emlékkoszorút helyeztek el.
Röviden ennyit a tényekről és Horthy állítólagos zsidóellenességéről.
csúzlis - 2008.12.28. 12:02
Ezt a mai rendőrséget fel kell oszlatni, és csendőrséget kell felállítani. Horthyt Miklóst mindegyik nagyszülőm dícsérte...aki katonatiszt volt alatta, főleg, de aki vasmunkás, az is!
Fusti - 2008.12.28. 11:24
A déd és nagyszüleimtől tudom, hogy Horty idején nem volt Zsidókérdés, sokszor kamat nélkül segíette ki a helyi zsidó a szegényeket élelemmel(akkoriba nem pénzt kaptak, a munkáért, hanem egész évre elegendő élelmiszert).
A cigánynak pedig mindenki nagysága volt, és el nem mert voln venni semmit az advarrol, hiába volt tárva nyitva.
Pesrze acsndőrök néha visszaéltek hatalmukkal, és a Hortysta tisztek otthagyták szarban a Don-kanyarban az ergyszerű közkatonákat, de összeségébe egy pozitív korszak volt.
A liberalizmus(komunizmus) a kulcszó. a liberálisok(komunisták) fordíttották egymás ellen az egymással addig szimbiozisba élő néprétegeket.
betli - 2008.12.28. 09:18
Tény és való Horthy Kormányzó úrnak két nagy hibája volt.
1, Mikor átvette a hatalmat nem irtotta- irtatta ki a véreskezű lenin legényeket akik a tanácsköztársaságban részt vettek akiknek köszönhetjük az ország 2/3 részének elcsatolását.
2, Mikor a németek hadi munkára meghívták azokat akik miatt elkezdődött az első világháború a másodikról már nem is beszélve nem engedte őket el a munkára és jó modorra tanító táborozásra. Mert ha akkor ezen részt vesznek lehet hogy most nem tesznek az utódaik ilyen kijelentéseket.
Sajnos ezen két tévedésének levét még most is isszuk. De ezt nem azért tette mert nem tudta hogy így kéne tennie hanem azért mert ÚR volt. Fel sem tételezte azt hogy van olyan nép amely jóra ilyen galádsággal felel. Pedig ismerhette volna őket hiszen sok zsido barátja volt.
PARAZITA MENTES SZEBB JÖVŐT!!!
tiszteletbeliszekely - 2008.12.28. 07:30
Segítségért hálát várni naív dolog, különös tekintettel arra, hogy kinek segít az ember. Mégis miért merül fel bennem a kérédés: lehet, hogy nem kellett volna? Befogadó nemzet voltunk és vagyunk, de miért kellett, hogy a rovásunkra mások hazához, hatalomhoz, földhöz stb jussanak. A kékcédulás választásokig viszamenőleg egy nagy árulást érzek (kik segítették öket?)!
Burns - 2008.12.28. 06:50
Vérlázító ennek a mocskos zsidó szennycsatornának a hozzáállása a magyar történelemhez. Arról kéne beszámolniuk konzumidióta nézőiknek, rohadt zsidókomcsi fajtestvéreik hogyan vadásztak, hogyan öldösték helikopterekből, értelmetlenül, számolatlan tonnaszám, a megriasztott állatokat. Vajh ki van még állítva a Mezőgazdasági Múzeumban kapitális marha cs. jankó trófeájának tulajdonított szarvas? Még jó, hogy a rémes családon jól látszik, mikor hazudik. Megvették őket kilóra!
Bismarck33 - 2008.12.28. 02:22
Horthy nagyszerűséget jelzi ez a videó is! Hát igen a Kormányzó Úrnak a legnagyobb hibája az volt, hogy szeretett vadászni!
Én mondjuk kíváncsi lennék arra is, hogy a II. vh. után a kommunisták hány embert költöztettek ki. Vagy a "csodálatos" kormánypolitika hatására hány kisfalu lesz ugyan ilyen néptelen. Itt, a XXI. században! Legszívesebben röhögnék ezen a tragikomédián, de ez a valóság, úgy hogy csak a sírás marad!
miranda - 2008.12.27. 22:55
Hát ehelyett a video helyett mentetek volna a Duna partra inkább. Mondjuk horgászni.....
Horthyt a szátokra ne vegyétek, a kisujja többet ért mint ez az egész jelenlegi csürhe.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.