Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Jobbik a harmadik, szitkozódnak a libsik

2008.12.15

A Jobbik a harmadik, szitkozódnak a libsik

A vasárnapi kartali időközi polgármester-választáson a Jobbik jelöltje a szavazatok több, mint 10 százalékát szerezte meg.

Koncz Balázs a Magyar Gárda tagja, és vonulós tűzoltó főtörzsőrmester Budapest X. kerületében. Nála ideálisabb jelölt nincs is - mondta Morvai Krisztina. Ugyanis tűzoltó, akinek, ha helyzet van, akkor lépnie kell, akkor emberi életeteket kell menteni. Ekkor nem az számít, hogy ki jobb- vagy baloldali. "Ő és kollégái még sosem kiabáltak be a házba, hogy itt milyen szavazók égnek éppen. Ilyen polgármesterre van szükségük"- nyomatékosította Morvai, és megértették a kartaliak.

Vona Gábor pártelnök pénteken Kartalon mondta, addig is az időközi választásokon szeretnék megmutatni, mekkora a támogatottságuk. Ezért fontos nekik a január 11-ei ferencvárosi választás, melyen Szegedi Csanád indul majd, és a mostani kartali választás is.

Vona Gábor és Morvai Krisztina országjáró körútjának utolsó, 25. állomásaként érkezett Kartalra, ahol a párt jelöltje, Koncz Balázs tartotta kampánygyűlését. A rendezvényen 60-70 ember vett részt a 6 ezer lelkes nagyközség művelődési házában.

A fiatalos lendületet kínáló jelölt különösebb szerénykedés nélkül kijelentette, az övé "a legeslegjobb, az egyetlen racionális és Kartalra szabott program, mely kihúzza a települést a csávából". Ezt többek között egy geotermikus erőmű építésével érné el.

"Kartalnak teret kell biztosítania az Európai Unió által támogatott geotermikus erőmű megépítésének. Megválasztásom esetén a beruházó céggel kötött megállapodás alapján egy olyan geotermikus hőerőmű épülhet Kartalon, amely a föld hőenergiájából elektromos áramot termel. Ráadásul melléktermékként nagy mennyiségű hőenergiához jutunk, amely további beruházásokat fog idevonzani" -írja a Kartali Kisbíró választási különszámában.

Koncz Balázs a Magyar Gárda tagja, és vonulós tűzoltó főtörzsőrmester Budapest X. kerületében. Nála ideálisabb jelölt nincs is - mondta Morvai Krisztina. Ugyanis tűzoltó, akinek, ha helyzet van, akkor lépnie kell, akkor emberi életeteket kell menteni. Ekkor nem az számít, hogy ki jobb- vagy baloldali. "Ő és kollégái még sosem kiabáltak be a házba, hogy itt milyen szavazók égnek éppen. Ilyen polgármesterre van szükségük."

"Irigylem Önöket" - mondta a közönségnek a leendő EP-listavezető. Lesz két napjuk, hogy azt érezzék, hatással lehetnek az ország sorsára. Érdemes ezért erőfeszítést is tenni, korteskedni. Vegyenek elő egy A/4-es lapot, és írják össze, kit tudnának elvinni szavazni. Ha a jelenlévők mindegyike hozna 10 embert, azzal már nyerni lehetne. "Lehet, hogy hétfőn arról fognak szólni a szalagcímek, hogy Kartal változást hozott az ország életébe."

A fórum egyik résztvevője úgy vélte, 2010-ben olyan 8 százaléka lesz a Jobbiknak. Vona Gábor remélte, hogy a próféta szól a férfiból. De ő nem 8 százalékban gondolkodik. Meggyőződése, hogy az ország kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla. Őket még fel kell világosítani.

Forrás:HunHír.Hu - hírszerző

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.