Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Jobbik az MDF feloszlatását kezdeményezheti

2008.12.21

A Jobbik az MDF feloszlatását kezdeményezheti

Kép

Szegedi Csanád

A Jobbik a ferencvárosi választási csalás konkrét személyi felelősének vagy felelőseinek megnevezésére szólítja fel az MDF-et. Amennyiben a látszatellenzéki párt ezt nem teszi meg, úgy az egész antidemokrata fórumot terheli a felelősség, ezért abban az esetben a Jobbik kezdeményezni fogja az ügyészségnél a törvénytelenül működő párt feloszlatását. A Magyar Gárda Egyesületet ennél jóval kevesebbért is megszüntették első fokon.

A médiában ügyes figyelemelterelő akciónak bizonyult Herényi Károly állítólagos és ködös feljelentése, mintha ők áldozatok lennének, nem pedig elkövetők. Amennyiben valamely jobbikost értik ismeretlen tettes alatt, én hajlandó vagyok lemondani a képviselőjelöltségemmel járó mentelmi jogomról. Lamperth Mónika politikai tisztje, Dézsi Mihály egyenesen odáig ment, hogy a Jobbik törvény nevében eljáró választási bizottsági tagjával szemben kezdeményez polgári peres eljárást. A rendpártisággal kampányoló MDF-től szánalmas az a magyarázat, hogy a 669 db egy kaptafára hamisított ajánlószelvényt a postaládájukba hozta a Mikulás.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rendpártiság valódi képviselőjeként nemcsak kampányszövegek szintjén követel normális Magyarországot, hanem körültekintő vizsgálattal leleplezi a csalókat. A választási bizottság hétfői ülésén nem kegyelmezünk a hitelességét véglegesen elvesztő MDF számára: bizonyítékokkal alátámasztva követeljük a választáson való indulásának megakadályozásán túl a felelős(ök) bíróság elé állítását is, legyen az egy politikai kalandor vagy maga a Gyurcsány-kormányt szavazataival hatalomban tartó párt.

Szegedi Csanád
a Jobbik alelnöke, ferencvárosi képviselőjelölt, a Magyar Gárda Egyesület alapító tagja