Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az uszító cigányvezetőket beperli a Jobbik

2008.11.22

Az elmúlt hetekben a balliberális média és a politika részéről bizonyos bűncselekmények kapcsán felelőtlen fasisztázás, uszítás és bűnbakképzés folyt. Ebben a folyamatban a Jobbikot, a Magyar Gárdát, illetve az egész nemzeti oldalt igyekeztek a bűncselekmények elkövetőiként sugalmazni. Lassan már oda jutottunk, hogy a szervezett alvilág vígan
gyilkolászhat, nem kell mást tennie mint robbantani még egyet és ráfogni a Gárdára.

Itt az idő, hogy megálljt parancsoljunk a magyarországi közbiztonság végletes lerombolásának. Követeljük, hogy a rendőrség minél hamarabb derítse fel a bűncselekmények elkövetőit és tájékoztassa a közvéleményt a nyomozás eredményéről! Ezáltal megálljt lehetne parancsolni a balliberális sajtó és bizonyos kisebbségi vezetők polgárháborús uszításának. Amennyiben a rendőrség nem tud végre eredményeket produkálni, két lehetőség maradt: vagy nem tudja, vagy nem akarja. Az első esetben alkalmatlan a feladatára, a második esetben pedig már a politika és az alvilág összefonódásáról beszélhetünk.

Arra kérjük a belügyi szerveket, hogy ne a nem létező rasszizmus ellen,
hanem a vidéken élő milliók életét megkeserítő, burjánzó cigánybűnözés megállítására állítsanak fel speciális egységeket és alkossanak stratégiát.

A Jobbik a rend és a törvényesség pártja, mi mindig betartottuk és betartjuk a törvényeket, és Magyarország minden állampolgárától és szervezetétől ezt várjuk viszont. Ebből kiindulva minden magáról megfeledkezett rágalmazón és megélhetési kisebbségi vezetőn, aki nem válogatta meg kellő megfontolással a szavait, jogi úton veszünk elégtételt.

Vona Gábor
elnök
Jobbik Magyarországért Mozgalom

barikád.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.