Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kolompárterror Vecsésen: nagymamaverés, hazafi édesapa koponyája betörve

2008.12.16

Súlyos koponyasérüléseket szenvedett a Magyar Gárda egyik alapítója, Sz. Attila, akinek vecsési házába tegnap hajnalban betört négy ember, majd a családja szeme láttára agyba-főbe verték. Az áldozat felesége szerint az elkövetők romák voltak. A rendőrség a gyanúsítottak közül egy embert elfogott. (Kuruc.info: más forrás szerint a hazafi nem gárdista, de végül is nem ez a fontos, hanem a tomboló cigányterror)

„Most magyarkodj te rohadék!” - üvöltötték a földön fekvő Sz. Attilának. Az áldozat felesége a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy a hajnali órákban zajra lettek figyelmesek, de arra sem volt idejük, hogy emeleti hálószobájukból a földszintre lemenjenek.

„Az elkövetők olyan erővel törték ránk a hálószoba ajtaját, hogy az kettértört, a férjem pedig azonnal a földre zuhant. A támadók sállal fedték el az arcukat, de biztos vagyok benne, hogy romák voltak.” Sz. Attilát - aki a Magyar Gárda alapító tagja - mintegy négy percen keresztül viperával, és feszítővassal ütötték, verték, és közben azt kiabálták, hogy „most magyarkodjál - idézi fel az esetet az asszony.

Az elkövetőknél két lőfegyver is volt, egyiket rá, másikat férjére fogták. A szörnyű jeleneteket végignézte hat éves kislányuk is, a férfi nyolcvanhat éves nagymamáját pedig felvonszolták az emeletre. Az ütlegelés után pénzt követeltek az elkövetők, százötvenezer fortintot átadtak nekik, ezután azt mondták, hogy „tudjuk, hogy örököltetek, mi azért jöttünk.” Miután a megtámadott család közölte, hogy senki nem halt meg, aki után örököltek volna az édesanya arany nyakláncát, és karkötőit leszakították.

Csak rablás miatt jár el az ÁVH a magyarellenes cigányrasszisták ellen

A támadók az öt éves kislány kivételével mindenkit összekötöztek, a szájukat is leragasztották. A vecsési rendőrök az egyik férfit hamar elfogták, aki azt mondta, hogy ő csak sofőr, nem volt bent a házban. Ezzel szemben a megvert férfi felismerte benne az egyik támadóját, aki pisztolyt fogott rájuk. Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak elmondta, hogy rablás miatt indult eljárás (Kuruc.info: gyilkossági kísérlet, személyi szabadság korlátozása, antimagyar, rasszista cselekmény miatt természetesen nem). Az őrizetbe vett 38 éves gyanúsított korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak, és emberölési kísérlet miatt volt büntetve. (Kuruc.info: …és természetesen nem kapott tényleges életfogytot, és természetesen visszaeső, ahogy a cigány bűnelkövetők döntő többsége. És ez nem csak a mi állításunk, hanem hivatalos spanyol visszaesési, bűnismétlési statisztikák is alátámasztják) Sz. Attilát súlyos koponyasérlüsékkel megműtötték a fővárosi Merényi kórházban.

(Magyar Hírlap nyomán)

 

Az első 56 gárdista egyike volt a cigányok vecsési áldozata
2008-12-16. 10:04

A HVIM alábbi beszámolója több helyütt pontosítja a fősodratú sajtóban megjelenteket. A Kuruc.info információja szerint Szabó Attila a budai várban felavatott, első 56 gárdista egyike, a vecsési Jobbik második embere.

Félholtra vertek a saját otthonában egy nemzeti vezetőt

Hétfőre virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség vezetőjét, Szabó Attilát, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezére életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a hon(vissza)foglalás tiszteletére.

A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen antimagyarok a család többi tagját sem kímélték, Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták.

A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak. Egy éppen arra autózó rendőrjárőr az egyik cigányt  elfogta, aki értesüléseink szerint röhögve közölte, hogy már vagy 15 évet ült börtönben, legfeljebb most is bevonul.

Attilát nagyon súlyos sérülésekkel szállították kórházba, egyelőre annyit tudunk, hogy betört a koponyája, s meg kellett műteni, de az jó jelnek tűnik, hogy este már tudott beszélni. A körülményekből egyértelmű, hogy nem véletlenül mentek a cigányok éppen Szabó Attila házához. A történteket természetesen nem hagyjuk ennyiben, újabb fejleményekkel később jelentkezünk.

Forrás: kurucinfo.hu