Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közlemény

2009.01.12

 

Kép

 

A ferencvárosi választók történelmet írtak; ugyanis Szegedi Csanádra, a Jobbik képviselőjelöltjére a szavazók 8,5 százaléka voksolt! Ez az eredmény bebizonyította azt, hogy a Jobbik a harmadik politikai erővé vált, jóval maga mögé utasítva a liberálisok báziskörzetében is az SZDSZ jelöltjét.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom úgy értékeli, hogy az SZDSZ gyenge eredményével a megszűnés útjára lépett, nagyon sok magyar ember régi vágyát beteljesítve ezzel.

A magyar belpolitikában a Jobbik a közvélemény-kutatásokat is megcáfoló sikerével új időszámítás kezdődött, mert innentől kezdve három út áll a választópolgárok előtt: választhatják az országot romba döntő nagyobbik rosszat, a valódi változást nem hozó kisebbik rosszat vagy a magyar nemzeti megmaradásért küzdő Jobbikot.

Mostantól, egy közel 10 százalékos támogatottságú eredmény után, a Jobbikkal szimpatizálóknak nem kell tartania attól, hogy a ránk leadott szavazat elveszik. Az alacsony részvétel pedig azt mutatja, hogy a Jobbiknak új, tiszta erőként még komoly tartalékai vannak a politikától elfordultak körében.

Vona Gábor
a Jobbik elnöke

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.