Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összegyüjtötte a kopogtatócédulákat a Jobbik

2008.12.13

Összegyűjtötte a kopogtatócédulákat a Jobbik

 

Kép Szegedi Csanád

 

A jobboldalinak nevezett jelöltek közül Ferencvárosban eddig egyedül a jobbikos Szegedi Csanád adta le a hivatalos jelöltté váláshoz szükséges ajánlószelvényeket, december 4-én. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 839 érvényes kopogtatócédulával jogerősen nyilvántartásba vett jelöltje Novák Elődöt delegálja a választási bizottságba, aki letette az esküjét, és mindent megtesz a választás, illetve különösen a jelöltállítások tisztaságáért.

Novák Előd 2002 tavaszán Csath Magdolna megbízottjaként a választási bizottságban felhívta a figyelmet egy kisgazda jelölt látható ajánlószelvény-hamisítására. A bizottsági tagok – köztük az SZDSZ akkori delegáltja, mai képviselőjelöltje: John Emese – nem támogatták az ügy kivizsgálását (még a kettős jelöléseknél sem próbálták megállapítani, melyik valós), a problémát szőnyeg alá seperve érvényesnek fogadták el a hamisítványokat. Novák Előd feljelentése nyomán azonban a rendőrség nyomozást rendelt el, a vitatott cédulák megsemmisítését megtiltotta. Okiratszakértőjük több szelvényt fénymásolatnak minősített, és az aláírások is sok esetben hamisnak bizonyultak. Addigra azonban a választás lezajlott...

A 2009. január 11-ei választáson indulni vágyó 13 jelölt esetében szigorú vizsgálatot fog megkövetelni és maga is alkalmazni Novák Előd, mert a politikai maffiától nem idegen az ajánlószelvények átadása az ellenfél konkurenciájának (öt, magát nemzeti radikálisnak nevező jelölt szeretne megmérettetni), továbbá a Jobbikhoz számos választói panaszbejelentés érkezett kopogtatócédulájuk postaládából való kilopása miatt.

Jobbik Médiaosztály

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.