Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szegedi Csanád a Parlamentben folytatná a politika megtisztítását

2009.01.08

Szegedi Csanád a Parlamentben folytatná a politika megtisztítását

 

Kép

A Jobbik alelnöke, Szegedi Csanád az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.

A közvélemény kutatások alapján is az ország harmadik legerősebb pártjává vált Jobbik egy szem választási bizottsági delegáltján keresztül már bebizonyította: képes valódi változást vinni a velejéig romlott politikai rendszerbe. A ferencvárosi időközi országgyűlési választás csak a Jobbik Magyarországért Mozgalom győzelme esetén jelentene közvetlen pofont a politikai maffiának, bár egy kimagasló jobbikos eredmény a legközelebbi bejutást alapozhatja meg.

Mindannyian tudjuk, hogy sem a 191-edik MSZP-s, sem a 162-edik fideszes parlamenti képviselő sem hozna semmilyen változást. A két, ma még nagy párt egyik jelöltje sem szállna szembe – a színpadiasságon túlmenően – a hatalomban, illetőleg kényelmes ellenzékben elevickélő politikai maffiával, egyikük sem tudná, nem is próbálná leállítani a közéletet átható hazudozásokat, csalásokat és lopásokat. A Jobbik választási bizottsági delegáltjával megmutatta, hogy a valóban rendpárti erő egészen más: tiszta, becsületes közéletet és korrupciótól megtisztított Budapestet akar!

A ferencvárosi választópolgárok január 11-én bebizonyíthatják, hogy az immáron leleplezett csalók, az egyre inkább eluralkodó káosz, a kormányzati szintre emelt mellébeszélés és magyargyűlölet nem élvez támogatást körükben, ellenben a tiszta, a magyar érdekeket szem előtt tartó, egyenes beszéd és politizálás mellé odaállnak bátran, vagy legalább diszkréten a szavazófülkékben!

Szegedi Csanád
a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

barikád.hu