Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombaton nagygyűlést szervez a Gárda a Kossuth téren!!!

2009.01.13

Kép Ezen a héten szombaton, január 17-én 14.00-tól a Kossuth téren szimpátia-tüntetést szervez a Gárda. A tüntetés apropója a Magyar Gárda Egyesület elleni per első fokon született feloszlató ítélete. A rendezvényen a hírek szerint több száz gárdista is jelen lesz, de minden jóérzésű magyar embert várnak a szervezők. A rendezvényen felszólal Dr. Morvai Krisztina, büntetőjogász, Vona Gábor, a Magyar Gárda Egyesület elnöke és Kiss Róbert, a Magyar Gárda országos főkapitánya.

December 16-án ugyan a Fővárosi Bíróság első fokon - tehát nem jogerősen - feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet, de a közvélemény szépen-lassan ráébredt, hogy ennek a nagy csinnadrattával véghezvitt kormányzati "eredménynek" a Gárda valós működésére semmilyen érdemi hatása nincs. Sőt, időközben a megzavarodott hatalom már azt sem tudja, hogy most egyáltalán másodfokú tárgyalás lesz, vagy az egész per újra visszakerül az első fokra.

Mindenesetre nem higgye senki, hogy ha a Magyar Gárda Egyesületet feloszlatják, akkor a jelenlegi politikai vezetés azzal megelégszik. Nem, nekik a Gárda kell. Mindent meg fognak tenni az Egyesület feloszlatása után, hogy végigvigyék tervüket.

Ezért különösen fontos, hogy a szombati szimpátia-tüntetésre lehetőség szerint minél több civil támogató, pártoló, szimpatizáns jöjjön el, hogy a jelen lévők közösen demonstrálhassák: a magyar társadalom a Gárda oldalán van.

Mi ott leszünk! Önnek is ott a helye!

 

Kép

 

barikád.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.