Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Továbbra is hallgat a mészárlásról a parlamenti egypárt

2009.01.13

Idestova csaknem 3 hete annak, hogy a Gázai övezetben tomboló zsidó terror válogatás nélkül szedi áldozatait, a Magyar Köztársaság kormányát azonban, úgy tűnik, a közel-keleti palesztin népirtás nem különösebben érdekli.


Nincs felszólítás, nincs elhatárolódás, nincs semmi. Pontosabban azért valami mégiscsak van: Szelestey Lajos külügyi szóvivő a konfliktus kirobbanása utáni napokban nem átallotta kijelenteni, hogy a magyar kormány álláspontja szerint a harcok a Hamász nevű szélsőséges palesztin terrorszervezet provokációi miatt robbantak ki, és igen, az örök zsargon... Izraelnek joga van az önvédelemhez.

Valószínűleg Szili Katalin házelnök lelkivilágával is problémák lehetnek, mivel szerinte a gázai harcokban a civil lakosság védelme elsődleges fontosságú szempont. Eme förtelmes, álszent kijelentés hallatán nem lehet másra gondolni, csupán arra, hogy házelnökünk biztosan nem látta azokat a sokkoló felvételeket, amelyek hűen bemutatják a felsőbbrendűségi mániában tobzódó zsidó gyilkosok őrült gázai vérengzését. 
Nem hallotta azokat a híreket, melyek szerint egy sérült Hamász-tag kórházbeli megpillantásához jókora adag szerencse szükségeltetik, aki viszont meglőtt, megnyomorított, vérben fetrengő ártatlan civilt akar látni, az pont jó helyen jár.

Ezek után vajon még mit mondhatnánk? 
Mit gondoljunk akkor, amikor a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Elnöke egy ilyen borzalmas, vállalhatatlan kijelentés elengedésére vetemedik? 

Nagy meglepetésre mélyen hallgat az emberi jogokra oly érzékeny, liberális SZDSZ is.
Bezzeg a homokosfelvonuláson a zsidó Horn Gábor ott virított borzas üstökével, ám most szavát sem hallani! Bezzeg ott lehetett demonstrálni a deviáns közösség által képviselt szégyenletes másság elfogadása mellett! 
A magyarországi zsidó pogromokról vizionáló Gusztos Péter is csendben van, és a többi szabadságszerető, szélsőséges díszpéldány is sunnyogva lapít.

Hölgyeim, uraim, hát hol vannak most önök? Miért nem állnak ki egy nemes ügy mellett, miért nem emelik fel szavukat az izraeli agresszió ellen? Az önök által képviselt liberalizmus és emberbaráti szeretet csak szavakban létezik és csak akkor érvényes, amikor cigány, zsidó, pedofil, homokos vagy transzvesztita személy érdekeit kell képviselni? Egy lemészárolt ártatlan palesztin civil nem érdemli meg a figyelmet?

Persze ezek csupán költői kérdések, választ nem is várhatunk rájuk. Hiszen valamennyien jól ismerjük a magyar politikai- és közélet valódi természetét, és ismerjük a háttérben megbújó megrendelők szándékait is.

Azonban nem mehetünk el szó nélkül a magát ellenzéknek csúfoló politikai pártok hallgatása mellett sem.
A Fidesz, a KDNP és az MDF - hasonlóan az ellenzékhez tartozónak tekintett, de gyakorlatilag a kormánypárt testében tovább élő, rákos daganatot képező liberálisok kussolásához - háza tájáról sem hallunk semmilyen érdemleges reakciót.
Abban azért biztosak lehetünk, hogy a bizonyára a palesztin népirtás minden mozzanatát  élvező  Benjamin Netanjahu rossz néven venné, ha testvérpártja, a Fidesz valami humánus locsogásba fogna, és felemelné halk szavát a zsidó őrjöngés leállítását követelve...

Úgy tűnik, kormány és (ál)ellenzéke az igazán fontos, nemzetvesztő, hazánk gyarmatosítását és kifosztását érintő kérdésekben tökéletesen egyetértenek egymással.
Hát tényleg ide jutottunk? Valóban nincs egy jó érzésű, gerinces képviselő sem a magyar Parlamentben, aki kiállna a nyilvánosság elé és azt mondaná: elég volt?!
Elég volt az izraeli agresszióból, a zsidó felvásárlásból, a zsidó tőke további térnyeréséből, elég volt a keresztény Magyarország kizsigereléséből!

Talán 2010 tavaszán ebben is változás következik. 

Akkor végre egy nemzeti elkötelezettségű erő lesz meghatározója a magyar politikának.

George Komor

kuruc.info

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.