Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végérvényesen szentesítik Trianont!!!!!!!!!!!!!!+kiegészités

2008.12.14

Végérvényesen szentesítik Trianont


trianon250.jpgDecember 15-én Magyarország határairól szóló törvényről szavaz a parlament, amellyel végérvényesen szentesítik Trianont.

A Trianont megerősítő magyar nyilatkozat szükségességét Mikulás Dzurinda volt szlovák kormányfő vetette fel december elején.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) szerint Sólyom László köztársasági elnök december 6-án hazaárulást követett el szolgalelkű kijelentésével, amikor azt mondta, hogy Magyarországon nem kérdőjelezik meg Trianont, a trianoni szerződés érvényességét.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom figyelmezteti a köztársasági elnököt és az országgyűlési képviselőket, hogy a magyar nép nem fogadja el Trianon igazságtalanságát. "Egyetlen négyzetcentiméterünkről nem mondhatunk le. Soha! Ennek tükrében szavazzanak hétfőn" - szólított fel a MÖM.

Forrás:HunHir.hu


Kiegészítés:A Parlament honlapján megjelent jegyzőkönyvekből kiderül, hogy 2008.12.15-én erről a törvényről nincs szavazás. "Csupán" részletes vita lesz jövőhéten a törvényről. Az általános vitát már lezárták a műellenzék egy ellenvetése, felháborodása nélkül, így nincs semmi kétségünk a szavazás kimenetelét illetően, melyre nem tudni, hogy mikor kerül sor.

Forrás:szentkoronaradio.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vérlázító!

(Crogan, 2008.12.14 09:33)

Ez már a magyarság teljes sárbatiprása!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemzettestvéreim most már valamit tennünk kell!