Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Politikusaink

Cikkek

Értékes magyar madár!!

2009.01.21

Mi a véleményük egy olyan emberről, aki évtizedeken át az adófizetők számlájára dúskált a legfényűzőbb életben, és a legkeményebb diktatúrában is a legjobbat kapta? A tisztelt olvasók  két újságíró oknyomozó írását olvashatják, melynek anyagai fél évig gyűltek, közölhetetlenül a fősodratú médiában.

 

Jó napot kívánok - Megint hazudik a kormány

2009.01.02

Soha ilyen eseménydús évet nem zárt a magyar politika, mint 2008-ban. Volt egészségügyi reform, népszavazás, kormányválság, lett kisebbségi kormányzás és világgazdasági válság. A parlamentben viszont a helyzet változatlan maradt: kormánypárti és ellenzéki képviselők szinte megállás nélkül gyepálták egymást. Előfordult, hogy ez még vicces is volt. Az országgyűlési jegyzőkönyvekben a "derültség" szóra kerestünk rá.

 

Veres János lebukott

2008.12.29

Ki mint él, úgy ítél - mondta a pénzügyminiszter, és még csak észre sem vette, hogy éppen coming outol.

 

Néma Leventék az Országgyűlésben

2008.12.27

Két és fél év után még mindig vannak olyan képviselők, akik egyszer sem kértek szót az Országgyűlésben.

 

Nyakó István

2008.12.07

Nyakó István


    Nyakó István az MSZP szóvivője, fiatal korában maga is adóellenőr volt
> (1988-1992). Nem lehet semmi kétségünk, hogy ezt a munkakörét, az
> alkotmányos, egyenlő és arányos közteherviselés érvényre jutásának
> érdekében
> kellő következetességgel és szigorral látta el.
 

Mikulási ajándék Sólyom Lászlótól: nemzetárulás

2008.12.06

Megkezdődött a szlovák-magyar államfői találkozó szombaton délelőtt a felvidéki Érsekújváron. Ivan Gasparovic az érsekújvári polgármesteri hivatal előtt várta magyar vendégét, Sólyom Lászlót, majd a kézfogás és a kölcsönös üdvözletek után a politikusok a városháza különtermébe vonultak el tanácskozni. A téren összegyűlt több tucat ember egyébként tapssal fogadta a két elnököt. A zárt ajtók mögött zajló, nagyjából egy órásra tervezett megbeszélésről annyit már biztosan tudunk, hogy a magyarországi szolgalelkű politikusi felfogáshoz híven, nem lesz szó a közelmúlt magyarellenes eseményeiről